« Terug

Edwin Koolen ontvangt de Goud Award voor “FLITSEND”

Prijsuitreiking.jpg22 mrt

Prestigieuze onderscheiding toegekend door jury

Berg en Dal, 9 november 2015. Vakfotograaf Edwin Koolen uit Halsteren is de winnaar van de MPN thema wedstrijd 2015. Deze themawedstrijd wordt uitgereikt door Master Photographers Network (MPN), die haar leden jaarlijks de kans biedt hun werk door een leden- en een vakjury te laten beoordelen. Het thema van deze keer was “FLITSEND”.

MPN is een netwerk van professionele fotografen, dat als doel heeft het niveau van creatieve vakfotografie op een hoog peil te houden. Tijdens het najaarscongres op 8 en 9 november 2015 werd de foto van Edwin als beste beoordeeld door de ledenjury. Deze jury bestaat uit de leden van MPN die zelf ook deelnamen aan deze wedstrijd. Volgens de leden was er erg mooi licht gebruikt en waren de beelden erg sfeervol en passend bij het thema “FLITSEND”.

Voor vakfotografen is een MPN Award een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is de themawedstrijd een bevestiging voor de zakelijke en particuliere consument dat zij met een echte vakfotograaf te maken heeft.

De themawedstrijd is één van de manieren waarop MPN-leden hun niveau kunnen toetsen. Ook het kwalificatiesysteem en het aanbod aan workshops, congressen en seminars biedt hen de kans zichzelf te blijven verbeteren, kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Zo blijft het niveau van professionele fotografie op een hoog peil.

« Terug

Scroll naar boven